Next Football > Fysieke training

Fysiek in voetbal


Het hedendaagse voetbal eist meer van het fysieke vermogen van spelers. Spelers die zichzelf fysiek trainen verbeteren hun snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en ook niet te vergeten hun belastbaarheid (en hebben dus minder blessures)! 

Download hier onze folder:

Schrijf je in voor de snelheids- en conditietest!

 

 

Je kan je inschrijven voor de test op http://bit.ly/SCfv9S

 

De ontwikkelingen bij Next Football staan nog lang niet stil! We willen jou daarom op de hoogte brengen van een nieuwe dienst bij Next Football: ‘de snelheids, conditie en gezondheidstest’.

 

Deze professionele test is een zeer goede aanvulling en een uitgelezen mogelijkheid voor jou om te kijken hoe het nu echt staat met jouw startsnelheid, maximale snelheid, basisconditie, herstelvermogen en ook niet onbelangrijk, jouw algemene gezondheid. De test wordt uitgevoerd met professionele meetapparatuur (elektronische tijdwaarneming op een honderdste seconde nauwkeurig) die bijvoorbeeld ook bij Feyenoord 1 gebruikt wordt.

 

De gehele test heeft een uitstekende wetenschappelijke basis en ook de resultaten van de testen kunnen via normeringscores goed geinterpreteerd en teruggekoppeld worden aan de spelers.

 

De gehele test is geschikt voor F-pupillen tot aan senioren! De test wordt aangepast aan de leeftijd van de deelnemer en ook betreft de terugkoppeling van de resultaten wordt uiteraard rekening gehouden met de leeftijd. De test wordt o.a. ook ingezet bij de jeugdopleiding van Feyenoord van F t/m A en het eerste!

 

Als je je inschrijft voor de test, wordt de test minimaal 2x dit seizoen afgenomen zodat je goed jouw vorderingen kunt zien.

 

Klik hier voor een folder over de ‘de snelheids, conditie en gezondheidstest’.

 

Je kan je inschrijven voor de test op http://bit.ly/SCfv9S