Next Football > Prestatie training

Ontdek de "sportsflow" en de mindset van een kampioen!

 

FLOW is een van de minst begrepen fenomenen in de sport. Maar zit een sporter eenmaal in de flow, dan zal hij dit beschrijven als zijn beste en mooiste sportervaring. In een flow presteer je namelijk op de toppen van je kunnen en ervaar je tegelijkertijd een heel goed gevoel. Sporters over de hele wereld zijn op zoek naar hun flow.

Hoewel technische, fysieke en tactische vaardigheden zeer belangrijk zijn voor elke sporter, zit misschien wel het belangrijkste deel van een prestatie tussen de oren. Het vermogen om scherp te zijn en eruit halen wat in je zit wat de omstandigheden ook zijn.
 

 

Next Football (ism. het team van Flow in Sports) helpt sporters en coaches optimaal te presteren en de kwaliteit van de sportervaring te verhogen. Next Football maakt hiervoor gebruik van de nieuwste wetenschappelijk bewezen principes uit de Sport- en Prestatiepsychologie rondom het totaalconcept FLOW.

Leer de FLOW vaardigheden en haal eruit wat in je zit! Neem contact op met Next Football / Flow in Sports op 06 34 21 85 17 of stuur ons een email.

 

 

Download onze brochure

 

Download hier onze brochure
 

Meer informatie vind je op www.flowinsports.nl

Voor wie?

 

Prestatietraining is geschikt voor elke sporter die zijn prestaties wilt optimaliseren. Wij hebben zowel ervaring met (Olympische) Topsporters, Topamateurs alsmede recreanten. Ook kinderen vanaf 11 jaar kunnen op een speelse manier het prestatie trainingsprogramma volgen. Belangstellende coaches en ouders die interesse hebben kunnen zich ook inschrijven voor het volgen van prestatietrainingen.

Is het trainbaar?

 

Mentaal sterk zijn is niet iets dat je van nature hebt of niet hebt, het is trainbaar. Het is net zo legitiem om te trainen op wat er tussen je oren nog niet goed zit, als om eindeloos lang door te trainen om die ene beweging te perfectioneren. En iedereen kan zich mentaal trainen! 

Is er een link met 'leren' en 'werken'?

 

De fundamentele elementen van een menselijke prestatie zijn geschikt voor sport, maar ook voor elke ander prestatiedomein, zoals leren, studeren en werken.

 

Indien gewenst kunnen de inzichten van de optimale prestatie toegepast worden in leren, studeren en tijdens het werk. In samenwerking met Next Talent wordt inzichtelijk gemaakt hoe de kennis en vaardigheden van prestatietraining in de sport ook in deze domeinen toegepast kunnen worden.

 

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat mensen die actief werken aan hun welbevinden, minder vatbaar zijn voor serieuze psychische aandoeningen.