Verbeter je techniek en verhoog je inzicht!

 

Concordia Delft verzorgt in samenwerking met Next Football aanvullende voetbaltrainingen voor jeugdspelers die zich extra willen ontwikkelen in voetbal.
 
De trainingen zijn gebaseerd om de functionele techniek te verbeteren en de voetbalintelligentie te verhogen. De trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van enkele belangrijke aspecten in het voetbal: traptechniek, balaanname, handelingssnelheid, schijnbewegingen, passeerbewegingen, loop- en sprinttechniek en positiespel.
 
Voor gevorderde spelers worden er o.a. ook gespecialiseerde spitsen-, middenveld-, en verdedigings trainingen aangeboden.
 
De trainingen zijn geschikt voor elk niveau en voor elke leeftijdscategorie (F t/m A). De spelers worden ingedeeld in een groep waarbij de relatie voetbalvaardigheid en uitdaging van de speler in evenwicht is, zodat een optimale leerervaring op kan treden.
 
Een cursus bestaat uit 12 trainingen en hebben een duidelijke methodische opbouw. Elke speler krijgt voldoende individuele aandacht. Zo is er per vier spelers een kwalitatieve trainer beschikbaar. De trainers van Next Football zijn allen zelf als voetballer op een hoog voetbalniveau actief geweest (tot aan betaald voetbal), hebben een HBO-WO werk- en/of denkniveau en hebben passie voor het training geven.