Boek over "Het geheim van optimaal presteren"


Next Football hoofdtrainer 'Martijn Leonard' schreef een uniek boek over het ontwikkelen van talenten en creeren van een flow. Het boek (14,95 euro) kun je bestellen op www.nexttalent.nl/boek

Het maximale uit jezelf, anderen of team halen zonder flow is onmogelijk! Elke sporter en coach zal daarom vertrouwd moeten raken met flow. Louis van Gaal paste de kennis over flow perfect toe op het WK 2014 en liet het Nederlands Elftal daardoor ver boven zichzelf uitstijgen! Elke speler sprak hij aan op zijn talenten, benadrukte het belang van de mindset en beïnvloedde de acht FLOW factors zodanig dat in korte tijd een flow ontstond.

 

 

Succes is voor iedereen weggelegd, iedereen heeft talenten, maar je moet wel eerst ontdekken wat je talenten zijn en deze vervolgens ten volle inzetten. In het boek ‘Jouw talent; creëer jouw flow’ geeft Martijn Leonard vanuit de nieuwste inzichten van de meest vooraanstaande wetenschappers aan hoe je met jouw talenten en de juiste mindset een flow kunt creëren in je sport, studie of werk. Tevens introduceert dit boek een nieuwe en heldere definitie van het begrip talent, wordt duidelijk hoe jij je het snelst kan ontwikkelen, hoe je het beste om kan gaan met zwakke punten en wat het verschil is tussen talent en toptalent!

‘Dit boek geeft een uitstekend inzicht in hoe je plezier, talent en succes kunt combineren.’ Aldus Robin van Galen (Olympisch kampioen als coach in 2008).