Resultaten en feedback

De afgelopen zes cursussen hebben wij als zeer positief ervaren. We hebben bij de spelers grote ontwikkelingen gezien, hebben goede resultaten behaald en hebben veel positieve feedback mogen ontvangen. Op deze pagina staan enkele ervaringen en resultaten weergegeven.

Resultaten

 

1. In zowel seizoen 2012-2013 als 2013-2014 hebben meer dan 500 spelers aan de Next Football trainingen deelgenomen. Van betaald voetballers tot probleemjongeren, van senioren tot F


2. 95% van alle Next Football spelers heeft minimaal aan 2 cursussen van 12 trainingen deelgenomen! Een groot aantal heeft aan alle zes de Next Football cursussen deelgenomen!

 

3. Een aantal spelers uit niet-selectie teams hebben gedurende het seizoen de stap kunnen maken naar een selectieteam.

Concordia C1 kampioen en bekerfinalist!


Concordia C1 - 95% bestaand uit Next Football spelers & 100% uit Next Football trainers - werd in het seizoen 2013-2014 zowel kampioen als KNVB bekerfinalist. Met deze prestatie werd Concordia C1 het meest succesvolle team uit de historie van Concordia. Als klap op de vuurpijl maakte Victoria Pelova haar debuut voor het Nederlands dameselftal o15 jaar.

Voor een filmpje van dit mooie seizoen klik hier

Next Football talenten winnen KNVB Beker

 

De Next Football talenten van Concordia D1 (100% = Next Football) hebben op zaterdag 1 juni de KNVB bekerfinale gewonnen voor de D1 teams in district West II. Het overgrote deel van de spelers heeft al 4 cursussen deelgenomen aan Next Football en kreeg 1 juni loon naar werken. Na een zinderende finale won de D1 uiteindelijk van RCL D1. Een fantastische prestatie en terechte winnaar! Hiermee heeft Concordia D1 de 3e KNVB beker gewonnen in de 128 jarige historie van Concordia Delft.

Bekijk hier hun
Road to the Final

 

Ervaringen deel (1/2)

 

Hieronder staan drie citaten weergegeven van ouders die wij de afgelopen vier cyclussen hebben mogen ontvangen:

Citaat 1: "Tijdens de Next Football trainingen hangt er altijd een hele positieve sfeer. Het plezier en enthousiasme spat ervan af bij zowel spelers als trainers"

 

Citaat 2: "Mijn zoon kwam zo enthousiast thuis en vertelde mij: in 1 Next Football training heb ik al meer geleerd dan alle andere trainingen dit seizoen bij mijn team"

 

Citaat 3: "Aan de coordinatie zie je direct welke spelers van dit team Next Football training hebben gevolgd en welke spelers niet"

KNVB selecteert tien Next Football spelers

 

 Dat de Next Football spelers zich zeer goed ontwikkelen gaat ook de

 KNVB niet voorbij!

 

 Sinds de start van Next Football zijn maar liefst tien spelers van Next

 Football die allen voor DSV Concordia uitkomen geselecteerd door de 

 KNVB. Voor Concordia begrippen is dit aantal zeer hoog en nog 

 nooit zo hoog geweest.

 

De Next Football spelers die geselecteerd zijn:

Mika Bavelaar, Diederik Bertels, Poya Maleki Seifar, Maurizio Marinacci, David Migo, Casper Wolf, Noam Althuis, Bas Stey, Lyam Bavelaar en Tijs Sneek.

 

Een aantal van deze spelers worden ook op de voet gevolgd door Betaald voetbal clubs als Feyenoord, Sparta en ADO Den Haag.

 

Ervaring individuele training

 

"Mijn zoon vindt voetbal erg leuk, maar hij wilde aan het eind van het seizoen echt stoppen bij voetbalvereniging Spijkenisse. Al een aantal jaren zit hij net tegen de selectie aan, maar valt dan steeds af. Afgelopen seizoen kon hij het bijna niet meer opbrengen om te voetballen, want hij wil zo graag in de selectie spelen. Wij hoorde van Next Football en hoopte dat hij met een aantal individuele trainingen tijdens de zomerstop stappen zou kunnen maken.

 

Het is gelukt! Mijn zoon vond de trainingen fantastisch en bloeide helemaal op. Met heel veel vertrouwen ging hij de voorbereiding in en heeft uiteindelijk te horen gekregen dat hij in de selectie mocht spelen. De trainers herkende hem niet meer zeiden ze. Hij is een paar kilo afgevallen en zijn coordinatie, techniek en snelheid zijn met sprongen vooruit gegaan.

 

Martijn, heel erg bedankt! In een paar weken tijd is onze zoon veranderd van een speler die wilde stoppen met voetballen, naar een speler die nog nooit zoveel zelfvertrouwen heeft gehad en uiteindelijk zijn plek in de selectie heeft gekregen!"

 

Aldus ouders van speler Spijkenisse C-selectie

Concordia D1 wint ruim van 2e divisie / hoofdklasse teams

 

De D1 van Concordia bestaat uit allemaal Next Football spelers. In de competitie komen zij uit in de 1ste klasse promotiepoule. De D1 maakt zowel technisch als tactisch elke week stappen. In oefenwedstrijden versloegen zij in seizoen 2012-2013 met zeer goed voetbal onderstaande tegenstanders.

 

Er zijn twee keer opnames van de D1 gemaakt:

> Bekijk het filmpje van 28-4-2012 tegen DHC: http://www.youtube.com/watch?v=ba_mEg2gvMw

> Bekijk het filmpje van 21-4-2012 tegen Wippolder: http://vimeo.com/40888595

 

Concordia D1 - 's Gravenzande D1 (2e divisie)   4-0

Concordia D1 - DHC D1 (2e divisie)   3-0 en 1-0

Concordia D1 - Laakkwartier D1 (2e divisie)   5-2

Concordia D1 - RKAVV D1 (hoofdklasse)   6-0

Concordia D1 - Spijkenisse D1/D2 (2e divisie / hoofdklasse)   4-0

Concordia D1 - Westlandia D1 (hoofdklasse)   2-1

 

Dat Concordia D1 van hogere teams wint is leuk meegenomen. Waar het echter bij Concordia D1 omgaat is het spelen van goed voetbal, waarbij functionele techniek en spelinzicht centraal staan. Van Concordia D1 in het seizoen 2011-2012 zijn er beelden gemaakt, bekijk onderaan deze nieuwsberichten deze video's.

Stage bij ADO Den Haag

 

   Next Football speler Damien Delcasse is geselecteerd voor een stage bij ADO

   Den Haag. Wij wensen hem hier heel veel succes bij.

 

   Naast Damien worden er meerdere spelers van Next Football gevolgd door 

   Betaald voetbal clubs.

 

 

Ervaringen deel (2/2)

 

Citaat 4: "Inhoudelijk zijn de trainingen erg goed, maar organisatorisch is het zowel op het veld, alsmede in de communicatie ook perfect geregeld"

 

Citaat 5: "Door de Next Football trainingen zie ik de traptechniek en balaannames elke wedstrijd vooruit gaan bij mijn zoon. Ook zie ik hem steeds meer bewegingen gebruiken"

Winnaar op de Golden Tenloop

 

Donderdag 17 mei deden maar liefst 24 Next Football spelers mee aan de Golden Tenloop. Het Next Football team behaalde een eerste plaats in een gemiddelde tijd van 18:02 minuten op de 5 km.