fbpx

Next Football Voetbalcursus (Dames)

Start op vrijdag 9 september 2022

Speelsters als Victoria Pelova (Ajax 1 & Nederlands elftal), Myrthe Korstanje en Vita Maas (ADO Den Haag o17-1) namen met veel plezier meerdere cursussen deel aan onze voetbalcursus om zich als voetbalster extra te ontwikkelen.

Waar een aantal meiden graag met jongens traint, geven ook een aantal meiden de voorkeur om met andere speelsters te trainen. Vanaf 2021 bieden wij daarom ook een specifieke voetbalcursus aan voor dames. 

De Next Football cursus staat open voor speelsters van elke leeftijd en elk niveau. Hieronder vind je meer informatie.

De voetbalcursus is voor elke speelster die zich extra wilt ontwikkelen (wij zijn clubonafhankelijk). De voetbalcursus wordt op vrijdagen gegeven en start op vrijdag 9 september 2022Een voetbalcursus bestaat uit 12 trainingen en een training duurt 60 + 10 minuten.

De trainingstijden zijn van:
– 17:00 uur tot 18:00+ uur (groep 1)
– 18:30 uur tot 19:30+ uur (groep 2)

De trainingen worden op vier niveaus gegeven: beginner, gevorderd, master en professional.

Er wordt getraind op de volgende onderdelen: 

Kosten:
– Algemeen tarief: € 180,- 
– Concordia-leden: € 160,- 

– Voetbaltenue + Sweater: € 15,- (winkelwaarde is € 70,-)
> Vanaf 2021 traint elke deelnemer in het Next Football tenue dat bij aanvang van deze cursus aangeschaft dient te worden.

Locatie:
De voetbalcursus vindt plaats op het veld van DSV Concordia, sportpark Brasserskade te Delft

Plaats voor 48 spelers:
Op voetbalacademie Next Football is plaats voor 48 spelers. De eerste 48 inschrijvingen zullen geplaatst worden voor de voetbalcursus, daarna worden spelers op een wachtlijst geplaatst. Houd de website dus goed in de gaten! 

In zeven cursussen heb ik o.a. mijn traptechniek, schijnbewegingen en handelingssnelheid ontwikkeld. Ik vond het fijn om in een extra training in de week te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. En daarbij super goede hulp van de trainers te krijgen.

Myrthe korstanje - speelster ado den haag o17

Ik heb aan meerdere Next Football cursussen meegedaan. Ik heb er zowel mijn techniek, afwerken op doel en coördinatie ontwikkeld. Daarnaast vond ik het super leuk om bij voetbalacademie Next Football te trainen met de leuke trainers.
Victoria pelova - Ajax & nederlands elftal

Bij Next Football heb ik in meerdere cursussen aan mijn coördinatie, techniek en traptechniek gewerkt, waar ik nu nog steeds van profiteer. Door de technieken in afwisselende oefeningen te trainen kon ik mij blijven ontwikkelen en bleef het altijd leuk.

vita maas - speelster ado den haag o17