fbpx

Samen werken we aan jouw doelen

We kunnen je helpen bij het bepalen van jouw individuele doelen & begeleiden je bij het behalen van jouw doelen.  

volg individuele training

Ambitieuze spelers werken extra aan hun verbeterpunten.

De details maken het verschil

Wij hebben veel ervaring in het trainen van ambitieuze amateurs tot profvoetballers uit de Eredivisie

Individuele training

Individuele training is voor iedere speler – van ambitieuze amateur tot betaald voetbal speler – die zijn doel wil verleggen en zijn droom wil waarmaken.

Wij stellen jou als speler centraal en sluiten aan bij jouw doelen en ontwikkeling. Als je wilt kunnen we de voetbaltechnische training uitbreiden met fysieke en mentale onderdelen. We doen alles op het veld, zodat je jouw voetbaltechnische, fysieke en mentale ontwikkeling direct kunt ervaren. Deze ontwikkeling komt jou zowel binnen als buiten het voetbal ten goede.

De Trainers

Stefan is in het bezit van het UEFA A diploma en heeft ervaring bij de amateurs als op betaald voetbal niveau. Stefan is o.a. trainer geweest bij ADO Den Haag, Aberdeen, Wilhelmus 1, RCL 1 en voor de KNVB bij diverse jeugdselecties. Daarnaast is Stefan docent bij de KNVB en bij Ajax.  

stefan luykx

Martijn is oprichter van Next Football en is o.a. hoofdtrainer geweest bij ADO Den Haag o15, Concordia 1, en bij de o13 en o15 van DSV Concordia en Vitesse Delft. Heeft daarnaast individuele training gegeven bij SC Heerenveen en was hoofd jeugdopleiding van FFC in Moskou.

martijn leonard

Trainingsonderdelen

Techniek

Scoren

Fysiek

kijkgedrag

Coordinatie

traptechniek

mentaal

en meer