fbpx

Excellence Level Training

Wij gaan met jou voor het maximale en je krijgt daarbij onze volledige steun!

Samen werken we aan jouw doelen!

Verbeter je techniek, inzicht, voetbalconditie, prestatiegedrag en leer hoe je jouw kracht inzet!

Maak de volgende stap in je ontwikkeling!

Voor betaald voetbalspelers en ambitieuze amateur- en jeugdspelers!

voor wie? 

Deze training is voor spelers die het maximale uit zichzelf willen halen en voldoen aan de volgende voorwaarden:  

  • Je komt uit op betaald voetbal niveau en wilt de volgende stap maken. 
  • Je bent een ambitieuze speler vanaf de o16 leeftijd.
  • Je bent een speler uitkomend in o13 t/m o15 op minimaal 3e divisie niveau
  • In de transferperiode of zomerstop train je niet bij een club en wilt je voetbalconditie versterken.

Ook Next Football spelers met professional certificaat kunnen aan deze trainingen deelnemen.

wat trainen we?

Samen bepalen we jouw doelen om de volgende stap in je ontwikkeling te maken. Hiervoor creëren we wedstrijdgerichte en positiespecifieke oefeningen, gericht op o.a. het verbeteren van (technische) voetbalhandelingen, kijkgedrag en inzicht. 

Ook kun je jouw voetbalconditie en prestatiegedrag verbeteren. En kun je leren om effectiever te worden in jouw voetbalacties door meer jouw kracht (voetbalvoorkeuren) in te zetten. 

excellence level training

Deze trainingen worden gegeven door Giovanni Franken en Martijn Leonard.

Wat ons al jaren drijft is het maximale uit onszelf en anderen te halen. Wij staan voor passie voor voetbal, kwaliteit en onvoorwaardelijke steun aan degene die wij trainen.

Wij delen graag onze ervaring op het gebied van o.a. voetbal, flow, prestatiegedrag en voetbalvoorkeuren waarmee jij je kan onderscheiden.

De Trainers

Giovanni Franken speelde o.a. bij Feyenoord, Dordrecht en RKC. Hij is al meer dan 15 jaar hoofdtrainer en is in het bezit van het hoogte trainersdiploma UEFA PRO. Na ervaring als trainer bij o.a. RVVH, Achilles Veen, Aruba, ADO Den Haag o15, o19 en Jong ADO Den Haag werd hij in 2022 hoofdtrainer bij ADO Den Haag. Hij eindigde 3e in de competitie en bereikte de finale van de play-offs. Vervolgens werd Giovanni door Dick Advocaat gevraagd om assistent bondscoach te worden van Curacao.

GIOVANNI FRANKEN

Martijn Leonard speelde o.a. bij Feyenoord, ADO Den Haag en in de 2e divisie bij Vitesse Delft 1. Hij is al meer dan 15 jaar hoofdtrainer. Martijn is daarnaast gespecialiseerd in Flow en Voetbalvoorkeuren. Martijn is/was o.a. actief voor PSV, Feyenoord, Ajax, ADO Den Haag, NAC, SC Heerenveen en voor het Nederlands elftal tijdens het WK 2022. Hij begeleidt spelers, teams en coaches die actief zijn bij de amateurs, in het betaalde voetbal, nationale teams en in de Champions League in binnen- en buitenland.

martijn leonard

waar en wanneer?

De trainingen worden gegeven in Delft op de sportvelden aan de Brasserskade. Eventueel in overleg in de zomervakantie ook in Rotterdam.

In de maanden juli en augustus worden de trainingen gegeven op maandag, woensdag, vrijdag en zondag in de ochtend. 

In september start een cursus van 10 trainingen op zondagochtend.

 

inschrijven

Er wordt getraind in groepjes van 4 t/m 6 spelers van gelijkwaardig niveau. Individueel trainen is ook een mogelijkheid. 

Wat zeggen spelers die wij trainde?

Ik heb meer inzicht gekregen in mijn kracht (voetbalvoorkeuren). Ik was mij hier totaal niet bewust van. De inzichten zijn heel herkenbaar en makkelijk toe te passen. Als ik mijn voetbalvoorkeuren inzet merk ik direct een positief effect op mijn prestaties op het veld. 

Tygo Land - PSV 1

Door de unieke en wedstrijdgerichte oefeningen word ik steeds uitgedaagd. O.a. mijn traptechniek heb ik heel erg ontwikkeld. Door het vertrouwen dat ik krijg van de trainers kan ik vrijuit trainen en risico’s nemen om beter te worden.

Jesper Hegie - ARC 1

Tijdens de trainingen heb ik zowel mijn techniek, passeeracties, traptechniek en afwerken op doel ontwikkeld. Daarnaast vond ik het super leuk om bij Next Football te trainen en heb ik een goede band met de trainers.

Victoria Pelova - Arsenal 1

volgt z.s.m.

Jens Raven - Jong Dordrecht

volgt z.s.m.

Boy Kemper - NAC 1

volgt z.s.m

Dhoraso klas - ADO Den HAAG

volgt z.s.m.

jamal amofa - go ahead eagles

volgt z.s.m

thomas verheijdt - ADO Den HAAG

voorbeeld Trainingsonderdelen

Techniek

Scoren

Fysiek

kijkgedrag

Coordinatie

traptechniek

mentaal

en meer