De Trainers

Voetbalacademie Next Football is in september 2011 opgericht door Martijn Leonard en Hans Schilperoort. Sindsdien hebben vele trainers training gegeven bij Next Football en de laatste jaren zijn diverse Next Football spelers doorgestroomd als Next Football trainer. 

 

Oprichter Martijn leonard

Heeft als voetballer gespeeld bij o.a. Feyenoord o17-1 & o18-1, ADO Den Haag o19-1, DHC o17-1en vijf jaar bij Vitesse Delft 1 in de eerste- en hoofdklasse.

Is hoofdtrainer geweest van ADO Den Haag o15-1, DSV Concordia 1, DSV Concordia o13-1 & o15-1 en Vitesse Delft o13-1 & o15-1. Is daarnaast assistent geweest bij ADO Den Haag o16-1 en heeft individuele training gegeven aan de bovenbouw van SC Heerenveen en Den Hoorn o19-1. Is enkele jaren hoofd opleiding geweest bij DSV Concordia en bij FFC in Moskou.

Martijn is aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd in ‘optimaal presteren’ in de sport en volgde de opleidingen sportpsychologie aan de VU, Flow Graduate bij The Flow Centre, Verhogen van Coachbaarheid bij de Action Type Academy en is als coach ICF PCC en ECO Coach gecertificeerd. 

Hans is al negen jaar trainer bij Next Football. Hans speelde jarenlang in het eerste van DSV Concordia, trainde verschillende jeugdteams en is nu assistent trainer bij Concordia 1 

Hans Schilperoort

Stefan is in het bezit van UEFA A diploma en trainde o.a. de jeugd van ADO Den Haag, Aberdeen, RCL 1, Wilhelmus 1 en Voorschoten ’97. Hij is docent voor de KNVB.

Stefan Luykx

Sander kwam als speler uit in de jeugd van ADO Den Haag, DHC en Vitesse Delft. Hij is als middenvelder al een aantal jaren een van de spelmakers van FC Gravenzande 1.

Sander koeleman

Tijs won als jeugdspeler bij DSV Concordia de KNVB beker en promoveerde als spits diverse keren met zijn team naar de landelijke divisie. Hij kwam uit voor de KNVB jeugdselecties en nam als speler aan meerdere Next Football cursussen deel. Tijs volgt de opleiding PABO.

tijs sneek

Bas won als jeugdspeler bij DSV Concordia de KNVB beker en promoveerde als middenvelder diverse keren met zijn team naar de landelijke divisie. Hij kwam uit voor de KNVB jeugdselecties en nam als speler aan meerdere Next Football cursussen deel. Bas zit op het VWO. 

bas stey

Matthew kwam als voetballer uit voor SV Nootdorp en DSV Concordia. Matthew volgt de opleiding Sport en Bewegen. 

matthew heemskerk

Jesper speelt op dit moment in Feyenoord o17-1. Hij kwam hiervoor uit voor DSV Concordia en Quick. Hij kwam uit voor de KNVB jeugdselecties en nam als speler aan meerdere Next Football cursussen deel.

jesper hegie

Nicolas voetbalt bij DSV Concordia en komt dit seizoen uit voor DSV Concordia o17-1. Nicolas nam aan 12 Next Football cursussen deel en is hierbij Mister Next Football. 

Nicolas Brasz

Juul voetbalt bij DSV Concordia en komt dit seizoen uit voor DSV Concordia o16-1. Juul nam zelf aan 10 Next Football cursussen deel.

Juul Schumacher

 Chris speelt als spits bij DWO o16-1. Hij kwam daarvoor uit voor DSV Concordia. Ook werd hij diverse keren geselecteerd voor de KNVB jeugdselecties. Hij nam aan meerdere Next Football cursussen deel. 

chris van den boogaard

 Alex speelt bij DSV Concordia o17-1. Hij kwam daarvoor uit voor SV Nootdorp. Ook werd hij diverse keren geselecteerd voor de KNVB jeugdselecties. Hij nam aan meerdere Next Football cursussen deel. 

Alex Stey

Wouter voetbalt bij DSV Concordia en komt dit seizoen als aanvoerder uit voor DSV Concordia o16-1. Wouter nam zelf aan meerdere Next Football cursussen deel.

wouter ederveen

Tekst volgt  

sander van der velden

Tekst volgt 

lennart van kruyl

Tekst volgt

owen maas

Tekst volgt  

david migo

Tekst volgt 

wil kwast

Tekst volgt

hans hexspoor

Tekst volgt  

sharan ras

Tekst volgt 

mark leonard

Tekst volgt 

vincent leonard