fbpx

De Trainers

Martijn leonard

Martijn Leonard heeft gespeeld bij o.a. Feyenoord o17 en o18. Hij trainde toen samen met spelers als Robin van Persie en Salomon Kalou en speelde tegen spelers als Arjen Robben en Wesley Sneijder. Ook speelde hij voor ADO Den Haag, DHC en vijf jaar bij Vitesse Delft 1 in de eerste- en hoofdklasse.

Als trainer is hij hoofdtrainer geweest van ADO Den Haag o15-1, DSV Concordia 1, o13-1 & o15-1 en Vitesse Delft o13-1 & o15-1. Hij gaf individuele training aan de bovenbouw van SC Heerenveen en Den Hoorn o19-1. En is enkele jaren hoofd opleiding geweest bij DSV Concordia en FFC in Moskou.

Martijn Leonard is aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd in ‘optimaal presteren’ in de sport en volgde de opleidingen sportpsychologie aan de VU, Flow Graduate bij The Flow Centre, Verhogen van Coachbaarheid bij de Action Type Academy en is als coach ICF PCC en ECO Coach gecertificeerd.

Naast actief voor Next Football is Martijn Leonard Performance Docent & Consultant bij Action Types Academy, The Flow Centre en Next Talent.

Hans speelde jarenlang in het eerste van DSV Concordia, trainde verschillende jeugdteams en is nu assistent trainer bij Concordia 1 

Hans Schilperoort

Stefan is in het bezit van UEFA A diploma en trainde o.a. de jeugd van ADO Den Haag, Aberdeen, RCL 1, Wilhelmus 1 en Voorschoten ’97. Hij is docent voor de KNVB.

Stefan Luykx

Sander kwam als speler uit in de jeugd van ADO Den Haag, DHC en Vitesse Delft. Hij is als middenvelder al een aantal jaren een van de spelmakers van FC Gravenzande 1.

Sander koeleman

Tijs speelt in Concordia 1 en doorliep alle jeugdteams van Concordia. Hij won als jeugdspeler bij DSV Concordia de KNVB beker en promoveerde diverse keren met zijn team naar de landelijke divisie. Bas kwam uit voor de KNVB jeugdselecties. Tijs volgt de opleiding PABO.

tijs sneek

Bas speelt in DHL o23. Als jeugdspeler speelde hij bij SV Nootdorp en vanaf de o13 doorliep hij alle selectieteams bij DSV Concordia. Hij won daarmee de KNVB beker en promoveerde diverse keren naar de landelijke divisie. Bas kwam uit voor de KNVB jeugdselecties. Bas studeert bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. 

bas stey

Matthew kwam als voetballer uit voor SV Nootdorp en DSV Concordia. Matthew volgt de opleiding Sport en Bewegen. 

matthew heemskerk

Rens Boenders speelt bij Concordia o23. Op dit moment is hij hoofdtrainer van Concordia o13-1 en in het bezit van UEFA C diploma. Hij studeert aan de HALO.

Rens Boenders

Max speelde in de jeugd bij VELO in de landelijke divisies. In de senioren speelde hij in Concordia 1. Hij is hoofdtrainer van Concordia o12-1 en in het bezit van KNVB JVT diploma. 

Max Ruifrok

Jens speelt op dit moment voor SV Nootdorp o17-1 en maakte al zijn debuut voor SV Nootdorp 1

Jens Raven

Jesper speelt op dit moment in Feyenoord o18-1. Hij kwam hiervoor uit voor DSV Concordia en Quick. Hij kwam uit voor de KNVB jeugdselecties.

jesper hegie

Nicolas voetbalt bij DSV Concordia en komt dit seizoen uit voor DSV Concordia o17-1.  

Nicolas Brasz

Juul voetbalt bij DSV Concordia en komt dit seizoen uit voor DSV Concordia o17-1. 

Juul Schumacher

 Chris speelt bij SV Nootdorp o17-1. Hij kwam daarvoor uit voor DSV Concordia. Ook werd hij diverse keren geselecteerd voor de KNVB jeugdselecties.  

chris van den boogaard

 Alex speelt bij DSV Concordia o17-1. Hij kwam daarvoor uit voor SV Nootdorp. Ook werd hij diverse keren geselecteerd voor de KNVB jeugdselecties. 

Alex Stey

Lars speelt bij DSV Concordia en komt dit seizoen uit voor DSV Concordia o17-3 (is het o16-1 team). 

Lars Nijs