fbpx

Inschrijven Voetbaldagen

Herfstvakantie in Delft

In de herfstvakantie op maandag 24, dinsdag 25 en donderdag 27 oktober 2022 organiseren we Next Football Voetbaldagen voor spelers van o8 t/m o15. Voor de spelers zijn het hele leuke dagen, waarin ze ook nog eens hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

Op deze dagen trainen we o.a. op techniek, inzicht, kijkgedrag en scoren. We zullen weer nieuwe oefeningen aanbieden. Ook zullen we diverse fun-games organiseren en verschillende toernooivormen als Goalmaster, het WK, Champions League en KNVB beker spelen. 

Thema herfstvakantie:
Extra in deze herfstvakantie is dat we gebruik maken van een opblaasbaar voetbalveld en je jouw startsnelheid, dribbelsnelheid, sprintsnelheid en schotsnelheid nauwkeurig kunt laten meten.

Voor wie en aantal deelnemers: 
Spelers van alle clubs, op elk niveau van o8 t/m o15 kunnen meedoen. Bij de inschrijving kun je aangeven of je bij een vriendje in de groep geplaatst wilt worden. Op de voetbaldagen is er plaats voor 48 spelers. De eerste 48 inschrijvingen zullen geplaatst worden, daarna worden spelers op een wachtlijst geplaatst. Schrijf je dus snel in.

Data, tijden en plaats:
De dagen vinden plaats op maandag 24, dinsdag 25 en donderdag 27 oktober. De dagen zijn van 9:30 uur tot 16:00 uur en vanaf 9:00 uur ben je welkom. De dagen worden georganiseerd op de velden van DSV Concordia, aan de Brasserskade te Delft.

Prijs:
De prijs voor één voetbaldag is 45 euro. De prijs voor spelers die alle drie de dagen meedoen is 135 euro. Hieronder kun je je inschrijven via het online inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvang je direct per mail een bevestiging van de aanmelding.