fbpx

Inschrijven Zaalvoetbaldagen

Kerstvakantie in Delft

In de kerstvakantie op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december 2023 organiseren we Next Football Zaalvoetbaldagen voor spelers van o8 t/m o15. Voor de spelers zijn het hele leuke dagen, waarin ze ook nog eens hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

Op deze dagen trainen we o.a. op techniek, inzicht, kijkgedrag en scoren. We zullen weer nieuwe oefeningen aanbieden. Ook zullen we diverse fun-games organiseren en verschillende toernooivormen als Goalmaster, het WK, Champions League en Next Football Cup spelen. 

Thema kerstvakantie:
Extra in deze kerstvakantie is dat we trainen in Sporthal de Buitenhof waar we ook zullen trainen op extreme technieken als omhalen, vliegende kopballen en volley’s. 

Voor wie en aantal deelnemers: 
Spelers van alle clubs, op elk niveau tot o15 kunnen meedoen. Bij de inschrijving kun je aangeven of je bij een vriendje in de groep geplaatst wilt worden. Op de voetbaldagen is er plaats voor 48 spelers. De eerste 48 inschrijvingen zullen geplaatst worden, daarna worden spelers op een wachtlijst geplaatst. Schrijf je dus snel in.

Data, tijden en plaats:
De dagen vinden plaats op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december. De dagen zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur en vanaf 9:30 uur ben je welkom. De dagen worden georganiseerd in de Sporthal Buitenhof Delft.

Prijs:
De prijs voor één voetbaldag is 47,50 euro. De prijs voor spelers die alle drie de dagen meedoen is 142,50 euro. Hieronder kun je je inschrijven via het online inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvang je per mail direct een bevestiging van de aanmelding.