fbpx

Inschrijven Voetbaldagen

Krokusvakantie in Delft

In de krokusvakantie op maandag 27 februari, dinsdag 28 februari en donderdag 2 maart 2023 organiseren we Next Football Voetbaldagen voor spelers van o8 tot o15. Voor de spelers zijn het hele leuke dagen, waarin ze ook nog eens hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

Op deze dagen trainen we o.a. op techniek, inzicht, kijkgedrag en scoren. We zullen weer nieuwe oefeningen aanbieden. Ook zullen we diverse fun-games organiseren en verschillende toernooivormen als Goalmaster, het WK, Champions League en KNVB beker spelen.

Voor wie en aantal deelnemers: 
Spelers van alle clubs, op elk niveau van o8 tot o15 kunnen meedoen. Bij de inschrijving kun je aangeven of je bij een vriendje in de groep geplaatst wilt worden. Op de voetbaldagen is er plaats voor 48 spelers. De eerste 48 inschrijvingen zullen geplaatst worden, daarna worden spelers op een wachtlijst geplaatst. Schrijf je dus snel in.

Data, tijden en plaats:
De dagen vinden plaats op maandag 27 februari, dinsdag 28 februari en donderdag 2 maart. De dagen zijn van 9:30 uur tot 16:00 uur en vanaf 9:00 uur ben je welkom. De voetbaldagen worden georganiseerd op de velden van DSV Concordia, aan de Brasserskade te Delft.

Prijs:
De prijs voor één voetbaldag is 45 euro. De prijs voor spelers die zich voor alle drie de dagen inschrijven is 135 euro. Hieronder kun je je inschrijven via het online inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvang je per mail direct een bevestiging van de aanmelding.