fbpx

Inschrijven (Zaal)Voetbaldagen

Krokusvakantie in Delft

In de krokusvakantie op maandag 28 februari, dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart organiseren we Next Football Voetbaldagen voor spelers van o8 tot o15. Voor de spelers zijn het hele leuke dagen, waarin ze ook nog eens hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

Op deze dagen trainen we o.a. op techniek, inzicht, kijkgedrag en scoren. We zullen weer nieuwe oefeningen aanbieden. Ook zullen we diverse fun-games organiseren en verschillende toernooivormen als Goalmaster, het WK, Champions League en KNVB beker spelen.

Let op!
 Op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart zijn de voetbaldagen in sporthal de Buitenhof aan de Duke Ellingstonstraat 2 in Delft. Op donderdag 3 maart is de voetbaldag op het veld van DSV Concordia aan de brasserskade in Delft.

Op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart in de zaal!
Al twee jaar kunnen de zaalvoetbaldagen niet doorgaan wegens de maatregelen. Omdat de zaalvoetbaldagen uniek zijn en spelers hier altijd erg naar uitkijken (en de trainers ook!), zullen we nu twee dagen in de zaal voetballen in de krokusvakantie.

Uniek is het trainen op extreme technieken als omhalen en vliegende volley’s. Onderdelen die al jaren met veel enthousiasme ontvangen worden door de spelers (zie de video).

Voor wie en aantal deelnemers: 
Spelers van alle clubs, op elk niveau van o8 tot o15 kunnen meedoen. Bij de inschrijving kun je aangeven of je bij een vriendje in de groep geplaatst wilt worden. Op de voetbaldagen is er plaats voor 48 spelers. De eerste 48 inschrijvingen zullen geplaatst worden, daarna worden spelers op een wachtlijst geplaatst. Schrijf je dus snel in.

Data, tijden en plaats:
De dagen vinden plaats op maandag 28 februari, dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart. De dagen zijn van 9:30 uur tot 16:00 uur en vanaf 9:00 uur ben je welkom. De zaalvoetbaldagen op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart zijn in sporthal de Buitenhof, aan de te Duke Ellingstonstraat 2 in Delft. De voetbaldag donderdag 3 maart wordt georganiseerd op de velden van DSV Concordia, aan de Brasserskade te Delft.

Prijs:
De prijs voor één voetbaldag is 45 euro. De prijs voor spelers die zich voor alle drie de dagen inschrijven is 135 euro. Hieronder kun je je inschrijven via het online inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvang je per mail direct een bevestiging van de aanmelding.