fbpx

Inschrijven Next Olympics

Meivakantie in Delft – 6 & 7 mei

In de meivakantie op maandag 6 mei en woensdag 7 mei organiseren we de Next Olympics voor sporters tot o15.

Thema meivakantie – Next Olympics:
Extra in deze meivakantie is dat we naast voetbal ook andere sporten als tennis en atletiek (o.a. speerwerpen, verspringen, 100m sprint) beoefenen in Olympische sferen. Deze dagen worden de Next Olympics genoemd en de deelnemers oefenen en strijden vervolgens om Olympische medailles in diverse sporten.

Voor wie en aantal deelnemers:
Sporters vanuit alle sporten en alle clubs, op elk niveau tot o15 kunnen meedoen. Bij de inschrijving kun je aangeven of je bij een vriendje in de groep geplaatst wilt worden. Op de Next Olympics is er plaats voor 48 sporters. De eerste 48 inschrijvingen zullen geplaatst worden, daarna worden spelers op een wachtlijst geplaatst. Schrijf je dus snel in.

Data, tijden en plaats:
De dagen vinden plaats op maandag 6 mei en woensdag 7 mei. De dagen zijn van 9:30 uur tot 16:00 uur en vanaf 9:00 uur ben je welkom. De dagen worden georganiseerd op de voetbal, tennis en atletiekbaan aan de Brasserskade te Delft.

Prijs:
De prijs voor één dag is 47.50 euro en voor twee dagen 95 euro. Hieronder kun je je inschrijven via het online inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvang je direct per mail een bevestiging van de aanmelding.