fbpx

Inschrijven Voetbaldagen

Zomervakantie in Delft

In de zomervakantie organiseren we Next Football Voetbaldagen voor spelers van o8 tot o15 . Voor de spelers zijn het hele leuke dagen, waarin ze ook nog eens hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

Op deze dagen trainen we o.a. op techniek, inzicht, kijkgedrag en scoren. We zullen weer nieuwe oefeningen aanbieden. Ook zullen we diverse fun-games organiseren en verschillende toernooivormen als Goalmaster, het WK, Champions League en KNVB beker spelen. 

Thema zomervakantie:
In de zomervakantie zullen we extra aandacht besteden aan het ontwikkelen van voetbalinzicht door middel van partijvormen en zodra het warm weer is, zullen we diverse waterspellen spelen in combinatie met voetbal. 

Voor wie en aantal deelnemers: 
Spelers van alle clubs, op elk niveau tot o15 kunnen meedoen. Bij de inschrijving kun je aangeven of je bij een vriendje in de groep geplaatst wilt worden. Op de voetbaldagen is er plaats voor 48 spelers. De eerste 48 inschrijvingen zullen geplaatst worden, daarna worden spelers op een wachtlijst geplaatst. Schrijf je dus snel in.

Data, tijden en plaats:
Aan het begin en aan het eind van de zomervakantie organiseren we vier voetbaldagen.
– Begin zomervakantie op: ma 15 juli, di 16 juli, do 18 juli en vr 19 juli
– Eind zomervakantie op: ma 19 aug, di 20 aug, do 22 aug en vr 23 aug
De dagen zijn van 9:30 uur tot 16:00 uur en vanaf 9:00 uur ben je welkom. De dagen worden georganiseerd op de velden van DSV Concordia, aan de Brasserskade te Delft.

Prijs:
De prijs voor één voetbaldag is 47,50 euro. De prijs voor spelers die alle vier de dagen meedoen is 190 euro. Je kunt je inschrijven via het online inschrijfformulier hieronder. Na aanmelding ontvang je direct een aanmeldbevestiging per mail.